Hem till byn 2.0

I höst ger jag mig ut på en mini-turné och föreläser om hur digitaliseringen påverkat vårt sätt att arbeta och leva. I utvecklingen ser jag stora möjligheter till att med stöd av distansarbete bo längre ut på landsbygden. En del har till och med flyttat till landsbygden för att förverkliga drömmen om att bo på landet samtidigt som det vanliga jobbet rullar på med hjälp av digitala distansarbetsmetoder. Grannskapskontor, så kallade coworking-verksamheter, är en växande trend sedan distansarbetet blivit ett etablerat sätt att jobba på. Kan coworking kan vara ett sätt att minska distansarbetarens sociala isolering? Kan småstäderna som förlorat arbetstillfällen få ny dragningskraft som boplats med lokala kontorshubbar? Jag kommer också att presentera och signera boken Grannskapskontoret som jag och min fru skrivit tillsammans.

 

 

 

 

 

Farstorps gård i Vetlanda, 19/9

Hässleholms kulturhus, 4/10

Kom och lyssna eller hör av dig till mig om ämnet verkar intressant för diskussion om att boka in en föreläsning.

  • Facebook
  • LinkedIn

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.